CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, January 3, 2010

Berkelah di Alang Sendayu (010110)

assalamualaikum..
emm terasa lama pulak tidak menceritakan aktiviti terbaru dzaatin..
bukan apa..
maklumlah semester kali ni ialah semester terakhir..
buat pulak ummi amik 6 subjek kali ni..
banyak juga tugasan dan kerja yang perlu ummi selesaikan
di sepanjang minggu kelas..
hari minggu shaja ummi berkesempatan
berehat meluangkan masa bersantai bersama dzaatin

1 jan 2009
hari minggu kali ni
abi dan ummi bawa dzaatin berkelah
di Alang Sendayu
tak jauh dari rumah
hanya 10 minit sahaja..
dalam kawasan Gombak juga
tengoklah aksi2 dzaatin tika ini..
sungguh lincah sekali
terhibur ummi melayan..
semoga dzaatin membesar menjadi anak yang cergas dan solehah..










5 comments:

  1. seronoknya dapat berkelah...

    ReplyDelete
  2. hehe..memang seronok spend masa bersama suami dan anak..:)

    ReplyDelete
  3. salam..
    nampak best jer tempat tu...
    ni makan sah lalu ni...lazat jer..

    ReplyDelete
  4. salam banayk tu 6 subject
    takpe Allah akan bantu,InsyaAllah.

    ReplyDelete
  5. Wassalam..
    tu la..banyak sbb masa dzaatin baru lahir, amik sikit sbb nak banyak masa dgn dia..sebab tu last semester kali ni banyak pulak..apapun doakan kami sekeluarga berjaya dunia akhirat..

    ReplyDelete